Pazar, Temmuz 29, 2018

İEL Spor Şöleni - Sportfest 2019 Desteklerinizi Bekliyor...


İstanbul Erkek Lisesi çatısı altında kurulan Türkiye’nin ilk uluslarası ve  en büyük liselerarası spor şöleni olan Sportfest, 2000 yılından bu yana İstanbul’un en köklü okullarının mücadelelerine ev sahipliği yapan turnuvalarıyla ve giderek genişleyen hitap gücüyle her yıl daha fazla katılımcıyı ağırlıyor. Hikayesini dört günlük bir şölenin sınırlarının ötesine taşıyarak sene boyunca ağırladığı sporcularla öğrencileri buluşturuyor. On sekiz yıllık tecrübesiyle genç sporseverleri büyük başarılara imza atmış gerek yerli gerek yabancı sporcularla buluşturan Sportfest, şölen sırasında ağırladığı çeşitli atölyelerle spor bilincini yaymak ve spor yelpazesinin aralığını açmak üzere yeni spor dallarını öğrencilere tanıtıyor.

Kuruluşundan bu yana emeli sporun birleştirici gücünün yardımı ile daha fazla insanın kalbine dokunmak olan Sportfest ailesi, 2017 yılında Doğudan Batıya Sportfest projesi ile başlattığı sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekliyor.   Senenin içine yayılmış olan proje, ülkemizin dört bir yanından komite üyelerimiz tarafından seçilmiş 10 şehrin ziyaretini hedefliyor. Sosyal ve maddi olanaksızlıkların akademik ve sportif anlamda genç yüreklerin önünde engel olmasını reddederek, Sportfest üstüne düşeni bu projeyle hayata geçiriyor.

Bu yolda sizinle yürümek istiyoruz. Destek olabileceğiniz konuları ayrıntılı konuşmak isteriz. Dosyamızı incelemek isterseniz linkten ulaşabilirsiniz.

https://drive.google.com/open?id=1ggfUZYwUJNDdxAwUEec7Eekcw6wQpDhp

Saygılarımla,

SPORTFEST '19 Komitesi adına
Ece Samer
ecesamer@gmail.com

Hiç yorum yok: